La Vall d’Albaida celebra dissabte 30 edicions de Trobades d’Escoles en Valencià

CaixaBank - MyBox

0
1232
Les trobades fan 30 anys a la Vall d'Albaida

Este dissabte 8 d’abril la localitat de Fontanars dels Alforins acollirà la 30a edició de les Trobades d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

Fontanars dels Alforins acull este dissabte la Trobada d’Escoles en Valencià que enguany arriba a la seua 30a edició. La Trobada, pròpiament dita, arrancarà en horari vespertí, a partir de les 16:00 horehs, però al matí ja hi ha previst un extens programa d’activitats. Esports amb la petanca i la pilota valenciana; una actuació del Llombrígol rondallaire, una visita guiada a l’exposició L’ofici de ferrer o la projecció del documental Calciners, de Miquel Francès, a la Casa de la Cultura.

Ja en horari vespertí, la cercavila d’inici de la Trobada comptarà amb la participació de la banda de música de la localitat, els Gegants i Cabets d’Ontinyent, Campaners, Cabets del Lluís Vives d’Ontinyent, Ball dels Locos de l’Olleria i una batucada de l’Escola Comarcal de Música marcaran. Amb l’arribada de la comitiva festiva a la plaça de la Mare de Déu del Rosari es donarà obertura als tallers. Paral·lelament tindran lloc tot tipus d’activitats: encesa d’un forn tradicional de calç, tir amb arc, o la projecció de Memòries d’una escola, entre moltes altres.

A les 19h tindrà lloc una dansà i el cantacançons Dani Miquel farà ballar a grans i menuts com a cloenda de la 30a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here