La Vall d’ Albaida estrena marca turística per promocionar-se a FITUR

0
1186
La Mancomunitat de la Vall d' Albaida impulsa el seu turisme

La Mancomunitat de la Vall d’ Albaida presenta el nou logotip turístic amb el que promocionarà a FITUR la seua imatge especialment natural i patrimonial

Muntanyes, flora, terreny, secà, l’aigua dels rius… El nou logotip turístic de la Vall d’ Albaida dissenyat per l’estudi creatiu ontinyentí Quevieneelcoco presenta una imatge de la comarca clara, neta, renovada i d’aire mediambiental i paisatgístic amb una paleta de colors que s’adaptarà als diferents tipus de proposta turística.

Un diamant en brut on hi ha molt a descobrir, ja que com assenyala el president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, “hem de convidar la gent a què ens visite perquè som un comarca única a descobrir”. Per això, el claim escollit és Experiència interior. Com reconeix Gomar, “«ens calia un canvi d’imatge turística per a guanyar en visibilitat i transmetre millor els valors patrimonials, ambientals i etnològics de la Vall d’ Albaida, tot allò que tenim i encara tants desconeixen”.

La nova imatge de marca es presentarà dijous a les 14 hores a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) junt amb el nou portal turístic de la comarca. Una pàgina que incorpora un planificador de viatges perquè els usuaris el configuren al seu gust, així com una prereserva amb els establiments que, com va explicar la tècnica de turisme, Natàlia Quilis, esdevindrà en una segona fase una reserva directa.

A més, incorpora un buscador doble: per municipis i tipologia d’allotjament o activitat. El web valldalbaida.com s’estrenarà amb les 60 ofertes turístiques que la Mancomunitat ha portat a FITUR. Són 12 propostes més que l’any anterior endiferents modalitats així de turisme rural i d’interior, cultural, natural, familiar, de salut i benestar, enoturisme i gastronòmic, turisme actiu, idiomàtic, low cost o cicloturisme.

La Vall d’ Albaida estarà present a FITUR del 18 al 22 de gener en l’estand 7A05 dins de la Diputació de València. El departament de turisme de la Mancomunitat, a més de facilitar la informació de la comarca que sol·liciten els visitants, té tancades 28 cites amb majoristes, minoristes i touroperadors.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here