Urbanisme amb perspectiva de gènere a Agullent

0
3264
Eva Álvarez

Aspectes com la mobilitat, accessibilitat i seguretat són claus en la vida quotidiana de les localitats, i seran tractades este dijous a Agullent

L’arquitecta canària i experta en urbanisme amb perspectiva de gènere, Eva Álvarez Isidro, estarà aquest dijous 23 de març a Agullent per a realitzar una xerrada titulada ‘Ciutats per a totes i tots. Pobles Sostenibles. Una mirada de gènere a l’urbanisme que ens envolta’. Una xerrada, amb entrada lliure, que tindrà lloc a les 19,30h a l’Auditori municipal d’Agullent, ubicat a la Casa de la Cultura.

Mobilitat, accessibilitat i seguretat són aspectes que marquen la vida de les ciutats i dels seus habitants. Per això, el disseny dels espais públics és determinant a l’hora d’afavorir-ne o no l’ús. La manera com s’han construït les ciutats i els seus equipaments no ha estat neutra, segons explicarà Eva Álvarez, per això hem de tendir a un urbanisme que reflectisca la identitat i necessitats de totes les persones que hi habiten.

Abans de la xerrada, a les 18h es farà una visita per Agullent amb Eva Álvarez per analitzar la realitat urbanística d’Agullent. Les places per aquest passeig comentat són limitades i cal inscripció prèvia a agudesenvolupamentlocal@gmail.com . L’accés a la xerrada d’Eva Álvarez serà lliure i gratuïta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here