Uns 200 senderistes visiten els pobles del riu i pugen a la cresta de la Solana a la Vall d’Albaida


0
1511
Els senderistes tornaran a fer recorreguts per la comarca

Dissabte, Montaverner portarà els senderistes a Bufali i diumenge, Salem els descobrirà pous, caves i neveres a la serra del Benicadell

El passat cap de setmana noranta persones van recórrer dissabte els pobles del riu des d’Alfarrasí i un centenar s’atreviren a pujar la cresta de la Solana de Benigànim. Este dissabte, Montaverner proposa resseguir el camins cap a Bufali, una ruta per a tots els públics de huit quilòmetres i tres hores de duració. Els ja iniciats tindran ocasió diumenge de descobrir els pous, caves i neveres de la serra del Benicadell des de Salem. Una ruta de 10 quilòmetres, quatre hores i dificultat mitjana. Una variant de la ruta dels nevaters que partirà a les 9 del matí des la casa cultura fins l’alt de la Barcella, on trobarem les neveres del Paller i del Castellet, així com les restes de l’antic santuari ibèric i les del castell islàmic dels s. XII – XIII als peus del qual es troba la nevera de la Barcella, punt final de la ruta abans de tornar al municipi de Salem.

Del 16 de setembre al 10 de desembre, 25 pobles oferixen als participants els secrets millors guardats dels patrimoni natural. Les rutes comencen a les 9 del matí i cal inscriure’s abans del dijous de migdia al portal turístic valldalbaida.com. Tenen un cost de 2€ en concepte d’assegurança i degustació gastronòmica i estan organitzades pel departament de Turisme de la Mancomunitat en col·laboració amb els ajuntaments i els centres excursionistes de la comarca i compta amb el patrocini del Pla de competitivitat de la Vall d’Albaida del qual formen part l’Agència Valènciana de Turisme, la Diputació i la pròpia Mancomunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here