La Universitat invertirà més d’1’5 milions en noves infrastructures al Campus d’Ontinyent abans del proper curs

0
1040
Imatge de les obres al Campus d'Ontinyent

El Vicerrector d’Infrastructures confirma a l’alcalde l’adjudicació de la reforma de façanes de l’antic edifici Lluis Vives i la creació d’una nova aula d’experimentació

La Universitat de València (UV) haurà invertit més de 1’5 milions d’euros en noves infrastructures abans de l’inici del proper curs acadèmic. Així ho ha confirmat hui el Vicerector d’Infrastructures de la UV, Juan Luis Gandía Cabedo, a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en el transcurs de la visita que tots dos realitzaven a les obres dels 3 laboratoris de la planta inferior de l’edifici nou del Campus ontinyentí.

En concret, als 623.000 euros que costaran l’obra civil d’estos 3 laboratoris per a Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en la planta inferior de 915 m2 que restava buida a l’edifici, s’afegiran al voltant d’altres 200.000 euros per a equipaments de la mateixa i fins a 900.000 per a les obres de reforma de les façanes de l’antic edifici Lluís Vives. A més a més, es crearà a la planta baixa una sala de simulació-experimentació per a Infermeria que reprodueix una habitació d’hospital.

En la visita, a la qual també acudien els regidors Jaime Peris (Territori) i Óscar Borrell (Educació) a més de l’arquitecte i tècnics de l’empresa que executa les obres, Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per a la UV “per la seua constant aposta per Ontinyent i el seu Campus, una aposta que ha quedat palesa en aspectes tan importants com els 3 milions d’euros destinats a construir el nou edifici, l’ampliació de titulacions, el conveni amb la Diputació i l’Ajuntament que està fent possible crear la nova planta de laboratoris i ara les noves inversions a l’antic edifici i l’aula de simulació per a Infermeria”, destacava.

El Vicerector d’Infrastructures explicava respecte a les obres de la planta de laboratoris que inclou aules de grans dimensions, serveis i dutxes que “si tot va com està previst estarà conclosa a mitjans d’octubre”, per a iniciar-se l’activitat docent en quant estiguen equipades i es compte amb els corresponents permisos. De la reforma de les façanes de l’antic edifici Lluis Vives, pendents d’adjudicació amb un pressupost de licitació de 906.000 euros, anunciava que la propera setmana finalitza l’obertura d’ofertes i després del període administratiu habitual, s’iniciarà l’execució de les obres abans d’acabar l’any. Aquestes duraran al voltant de 6 mesos, pel que abans d’acabar el curs les façanes estaran rehabilitades.

Finalment, respecte de la nova aula de simulació i experimentació d’Infermeria, avançava que aquesta obra es troba en fase d’estudi i en breu eixirà a licitació per un import encara per determinar, però que “serà rellevant per les seues característiques, i suposarà un important reforç per a la formació de l’alumnat d’Infermeria”, assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí