Unes 300 persones visiten el Museu Internacional de Titelles d’Albaida durant les festes de Pasqua

0
840
Albaida també ha rebut visitants als seus diferents monuments històrics
Albaida també ha rebut visitants als seus diferents monuments històrics

Al voltant de 300 persones han visitat el Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA)durant les passades festes de Pasqua, segons s’ha informat des de l’ajuntament. La major concentració de públic ha estat el diumenge dia 27 de març amb 82 visites i el diumenge 3 d’abril amb 46 visites. Gran part de les persones que van viatjar a Albaida per conèixer el MITA són del País Valencià, encara que també han arribat grups de Galícia, Barcelona, Madrid i Albacete. Pel que fa el públic estranger, destaca l’arribada de francesos i anglesos.

Els turistes que s’han acostat a Albaida durant aquestes festes, també es van interessar pel Palau dels Milà i Aragó, la Casa Museu Segrelles i l’Església Arxiprestal de l’Assumpció de la Mare de Déu.

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida compta amb una gran col·lecció de titelles i marionetes procedents de diferents països del món com Anglaterra, Àfrica, l’Illa de Java, Japó o Turquia. També acull personatges coneguts del món del teatre, el cinema i la televisió, col·leccions de companyies itinerants espanyoles (1930-1950) i de companyies de teatre actual del País Valencià. Amb quasi 20 anys d’història, el MITA, s’ha convertit en un referent mundial per a estudiosos i aficionats a aquest tipus d’art. El Museu està situat entre la torre de ponent i la del mig del Palau dels Milà i Aragó, marquesos d’Albaida, i està organitzat en tres sales expositives.Des del passat mes de gener, el Museu Internacional de Titelles d’Albaida es pot visitar durant els caps de setmana en horari de 10 a 14 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí