Unanimitat en la militància del PSPV de Xàtiva per ratificar a Roger Cerdà com a candidat a l’alcaldia

0
1460
Imatge de l'Assemblea del PSPV de Xàtiva

La secretària general Xelo Angulo repassa els assoliments dels socialistes al front de l’Ajuntament en el seu informe de gestió

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Xàtiva ha ratificat per unanimitat la candidatura de Roger Cerdà per a l’alcaldia de Xàtiva en les properes eleccions municipals. La formalització de la candidatura de l’actual alcalde es va produir el passat 25 de setembre davant de la secretària general de l’agrupació, Xelo Angulo, i del secretari d’organització, Pepe Giménez.

L’alcalde, en la seua intervenció en l’assemblea dels socialistes xativins, va afirmar que “tinc moltes ganes de que arriben les eleccions, per millorar els nostres resultats i agafar més força de cara a seguir desenvolupant les polítiques reals de progrés que milloren la vida de les persones”. Cerdà va fer un repàs a alguns dels assoliments dels socialistes al govern de la ciutat, com ara que “gràcies a aquest govern, la Generalitat Valenciana va a invertir a Xàtiva 5,8 milions d’euros en un nou palau de justícia”. L’alcalde també va fer esment d’altres inversions consignades en els pressupostos 2019 de la Generalitat, “que faran possible la construcció d’un nou centre de salut a Xàtiva o del nou col·legi Pla de la Mesquita”, en paraules de Cerdà.

Per la seua banda, la secretària general del PSPV-PSOE a Xàtiva, Xelo Angulo, va donar lectura del seu informe de gestió al front de l’Agrupació Socialista de Xàtiva. Segons Angulo, “els socialistes tenim un futur esperançador; després de molts anys, governem a l’Estat, a la Generalitat i a l’ajuntament. 20 anys de polítiques en blanc i negre fins que hem arribar els socialistes i li hem posat llum i color a les nostres propostes. Estem fent polítiques per a les persones, estem en disposició de donar resposta als problemes dels nostres conciutadans”.

Angulo va enumerar algunes d’aquestes polítiques implantades a l’Ajuntament de Xàtiva com a mesura per restablir molts drets per a les persones. Segons la secretària general, a la nostra ciutat s’han posat al dia els expedients de dependència, s’han millorat els serveis socials amb gran quantitat de professionals i s’ha obert els centres CRIS i CEEM de malalts mentals tancats més de 9 anys. Angulo també va destacar la implantació del programa Avalem Joves Plus per donar una oportunitat laboral a 100 menors de 30 anys a Xàtiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí