Una ‘vidriola solidària’ recaptarà fons per a que families necessitades d’Ontinyent adquirisquen joguets i material escolar

0
5191
La iniciativa solidària s'ha presentat a Ontinyent.

L’Ajuntament i Creu Roja col·laboren amb una iniciativa solidària de Comerç In que ja està en marxa als establiments associats

Una ‘vidriola solidària’ recaptarà fons per a que families necessitades d’Ontinyent adquirisquen joguets i material escolar estos nadals. Es tracta de la iniciativa “la compra més solidària” de l’associació Comerç In, que ja està en marxa als establiments associats, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i de Creu Roja Ontinyent per a la distribució a les famílies beneficiàries.

Des de Comerç IN, la presidenta de l’Associació, Ana Ferrero, i la gerent, Marissa Nacher, explicaven que la campanya solidària, que es posava en marxa aquest divendres 17 de desembre i romandrà activa fins dilluns 3 de gener, vol servir per “celebrar estes dates compartint”, mitjançant estes vidrioles que serviran d’element intermediari entre la voluntat solidària dels clients i les persones usuàries dels serveis socials municipals i les ajudes de Creu Roja. Els diners recaptats amb les vidrioles es convertiran en vals que podran ser bescambiats per joguets i material escolar als establiments adherits.

Des de la regidoria d’Infància, Adolescència i Cooperació, Katty Ushiña mostrava la satisfacció de l’Ajuntament per participar activament en esta campanya, i feia una crida als veïns i veïnes de la ciutat i la comarca a colaborar en la mateixa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí