Una veïna d’Oliva publica la seua primera novel·la «Súbditos de la inocencia»


0
1956
Oliva
Paula Bernabeu amb "Súbditos de la inocencia".

Paula Bernabeu, de vint-i-sis anys i veïna d’Oliva, publica la seua primera novel·la «Súbditos de la inocencia». Es considerada una autora novella, amb molt de camí per recórrer, però amb moltes ganes de complir els seus somnis, segons apunten fonts municipals.

«Apassionada de l’esport i la lectura, de forma autodidàctica, va començar al 2017 a desenvolupar una idea en forma d’història que hui ja és una novel·la a l’abast de tothom. Compaginant els estudis i la docència, que ha esdevingut la seua professió, però amb molt d’esforç, entusiasme i il·lusió, Paula ja mira amb orgull i satisfacció el seu llibre i s’emociona amb cada moment de l’experiència que viu conjuntament amb amics i familiars», indiquen les mateixes fonts.

“El personatge d’Adriana i els misteris que l’envolten ja tenen diversos anys de vida, però ha sigut el haver de treballar uns mesos lluny de casa el que m’ha donat els moments d’inspiració i tranquil·litat necessaris per acabar el que és per a mi un dels projectes de la meua vida. Poder llegir la novel·la que he escrit jo mateix és la millor sensació que he sentit”, comenta Paula Bernabeu sobre la seua primera experiència com a escriptora.

El llibre es pot trobar a la llibreria Pàgina 3 (Oliva) i a Amazon en format paper i digital.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here