Una ona de fred podria portar neu generalitzada a les comarques dijous i gelades negres divendres

0
999
gelada
Divendres hi ha possibilitat de que caiguen fortes gelades

Poca neu pero generalitzada a la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés podria ser la tònica per al pròxim dijous 7 de gener segons les previsions realitzades l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i de la que s’ha fet ressò la pàgina web d’informació meteorològica ontimet.es. A més a més este fred podria tindre una durada d’uns cinc dies amb mínimes generals baix zero i màximes que no arribaran als 10ºC.

Aemet a senyalat amb alerta groga esta ona de fred que podria deixar uns 3 centímetres de neu, així l’agència explica que el risc de nevades es generalitzarà dijous de vesprada ja que es preveu que la cota de neu baixe als 100-200 metres i fins i tot a nivell 0; no obstant també apunten que la probabilitat de precipitacions anirà en descens al llarg del dia per la qual cosa la neu caiguda podria ser general però escassa, depenent si el vent de Tramuntana ve acompanyat també de Llevant amb més aigua.

El fred continuarà divendres de forma més acusada amb vents més secs i així continuarà la resta del cap de setmana i fins i tot inicis de la pròxima. Amb els vents de Tramuntana també hi ha possibilitat de gelades generalitzades que se sumaran a una sensació tèrmica molt baixa. Les gelades podrien ser negres afectant així cultius sensibles a les baixes temperatures.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí