Una nova pròrroga del secret de sumari descarta les primàries del PSPV a Ontinyent i Rodríguez segueix de candidat

0
1189
Ximo Puig i Jorge Rodríguez durant la inauguració de la Fira de Novembre

El jutge mantindrà almenys durant sis mesos el secret de sumari del cas Alqueria que manté en suspens la candidatura a alcalde de Jorge Rodríguez

Cinc mesos de secret de sumari en el cas Alquería i s’allarga un més per a arribar al mig any. Aquesta és la situació de l’operació que investiga a l’alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, que veu l’aixecament del secret com una espasa de Dàmocles sobre la seua candidatura a l’alcaldia.

De moment aquesta nova pròrroga suposa que es depassarà la data límit del 5 de desembre per a celebrar primàries en el PSPV d’Ontinyent que s’havia pactat en cas de desprendre’s acusacions de pes que feren que Rodríguez haguera de ser apartat de la carrera electoral. De moment les acusacions genèriques que se li investiguen són malversació de cabals públics i prevaricació.

Amb la pròrroga judicial del secret de sumari se supera la fase en la qual caldria fer les primàries, per la qual cosa a partir d’ara, si es destapara el secret i les acusacions tingueren suficient pes Jorge Rodríguez faria un pas arrere i hi hauria la designació d’una altra candidata o candidat mitjançant una designació directa.

Des de l’entorn de Jorge Rodríguez es lamenta la situació afirmant que es prorroga també la situació de «indefensió» i de «inseguretat». De la mateixa manera es recorda que el suport de la militància a Rodríguez continua sent la mateixa, així com també la de Ximo Puig, president de la Generalitat i líder del PSPV que fa uns dies tornava a reafirmar el seu suport a l’alcalde d’Ontinyent i el seu desig que repetisca en el comandament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí