Una llegenda del València CF seurà a la banqueta de la UD SIA Benigànim la pròxima temporada

0
1046
Fernando Gómez Colomer

Fernando Gómez Colomer serà l’encarregat de gestionar la plantilla del primer equip de la UD SIA Benigànim en la seua segona temporada consecutiva en Tercera Divisió

L’Ajuntament de Benigànim i la UD SIA Benigànim han arribat a un acord amb Fernando Gómez Colomer, qui va ser capità i llegenda del València CF lidere des de la banqueta a l’equip ganxut la pròxima temporada «per continuar creixent com a entitat, ja siga tant en l’àmbit esportiu com l’educatiu».

Després d’una temporada enfocada a posicionar aquest nou projecte esportiu i acadèmic on s’aposta per desenvolupar el talent d’una plantilla composta totalment per jugadors SUB-23, la UD SIA Benigànim iniciarà aquest curs en la banqueta amb una de les persones més experimentades del futbol valencià.

Fernando Gómez, a més de ser el futbolista amb més partits disputats de la història del València CF, ha liderat des de la banqueta els projectes en Tercera Divisió del CF Torre Levante i UD Alzira i des del lloc de Director Esportiu al CD Castelló, Alacant CF i València CF.

L’Ajuntament de Benigànim i la Direcció Esportiva de Soccer Inter-Action han decidit amb aquesta nova incorporació apostar per una línia continuista de joc i de perfil de jugador, els quals tornaran a ser una temporada més SUB-23 amb l’objectiu de bolcar tots els recursos disponibles del Centre d’Alt Rendiment de SIA i del partenariat amb l’FC Porte al desenvolupament del talent d’aquests.

Al costat d’aquest desenvolupament, també es farà un nou pas en l’aposta pel creixement del jove jugador en l’àmbit educatiu, tant a nivells universitaris, com en cicles formatius i fins i tot en cursos d’entrenadors, aquests últims impartits en les pròpies instal·lacions de Soccer Inter-Action.

Aquestes idees estan concordes també als valors de Fernando Gómez Colomer, el qual en nombroses ocasions ha defensat i apostat per la necessitat que els futbolistes tinguen un futur més enllà del futbol, és a dir, que estudien. “Arribar a l’elit és molt complicat, més enllà de la qualitat del jugador. Arribes o no arribes, hi ha vida després del futbol i has d’estar preparat per a fer coses diferents”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí