Una futura empresa del centre comercial VidaNova Parc passa per l’Ajuntament de Sagunt

0
1568
Imatge de la trobada que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Sagunt

L’empresa Pause and Play fusionarà diferents sectors d’oci amb diversos ambients, un sportbar, actuacions musicals i una zona de recreatius

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut este matí a responsables de l’empresa Pause and Play, que s’instal·larà en el nou parc comercial VidaNova Parc. La trobada ha servit per a fer una posada en comú a tres bandes i per a anar treballant en les llicències d’obra i d’activitat.

A la reunió ha assistit l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, el responsable de Grupo Lar, José Antonio García, el responsable del parc i dos dels responsables d’expansió de l’empresa Pause and Play.

L’empresa Pause and Play pertany al grup Vid. La signatura compta amb 28 locals a Espanya i este serà el primer a la Comunitat Valenciana amb un que comptarà amb 680 m2 dins de parc comercial i que se situarà en la zona d’oci familiar i d’entreteniment del parc, juntament amb Urban Planet, els cinemes Yelmo així com locals d’hostaleria.

El nou local, que obrirà les seues portes a la fi de setembre, pretén fusionar els sectors de l’oci i de l’entreteniment, amb diferents ambients i zones d’oci per al gaudi del temps lliure. Es tracta d’un sportbar en el qual poder veure esdeveniments esportius a través de pantalles gegantes, destaca també una zona per a actuacions musicals, monòlegs i altres, diàriament. A més, compta amb zona de gaming per als amants dels videojocs, zona de màquines d’apostes esportives i espai d’oci amb billars, màquines de dards, futbolins, etc.

La reunió també ha servit de primera presa de contacte entre Pause and Play i el departament de Promoció Econòmica a l’hora de col·laborar per a la futura contractació de personal. L’empresa té prevista la contractació en els pròxims mesos d’entre 12 i 14 persones, per la qual cosa està prevista la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’empresa i l’Ajuntament per a la selecció del personal.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'alcalde de Sagunt lamenta que Costes no presente una solució definitiva al nou espigó d'Almenara

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here