Una futura empresa del centre comercial VidaNova Parc passa per l’Ajuntament de Sagunt

0
1473
Imatge de la trobada que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Sagunt

L’empresa Pause and Play fusionarà diferents sectors d’oci amb diversos ambients, un sportbar, actuacions musicals i una zona de recreatius

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut este matí a responsables de l’empresa Pause and Play, que s’instal·larà en el nou parc comercial VidaNova Parc. La trobada ha servit per a fer una posada en comú a tres bandes i per a anar treballant en les llicències d’obra i d’activitat.

A la reunió ha assistit l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor d’Activitats, Guillermo Sampedro; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, el responsable de Grupo Lar, José Antonio García, el responsable del parc i dos dels responsables d’expansió de l’empresa Pause and Play.

L’empresa Pause and Play pertany al grup Vid. La signatura compta amb 28 locals a Espanya i este serà el primer a la Comunitat Valenciana amb un que comptarà amb 680 m2 dins de parc comercial i que se situarà en la zona d’oci familiar i d’entreteniment del parc, juntament amb Urban Planet, els cinemes Yelmo així com locals d’hostaleria.

El nou local, que obrirà les seues portes a la fi de setembre, pretén fusionar els sectors de l’oci i de l’entreteniment, amb diferents ambients i zones d’oci per al gaudi del temps lliure. Es tracta d’un sportbar en el qual poder veure esdeveniments esportius a través de pantalles gegantes, destaca també una zona per a actuacions musicals, monòlegs i altres, diàriament. A més, compta amb zona de gaming per als amants dels videojocs, zona de màquines d’apostes esportives i espai d’oci amb billars, màquines de dards, futbolins, etc.

La reunió també ha servit de primera presa de contacte entre Pause and Play i el departament de Promoció Econòmica a l’hora de col·laborar per a la futura contractació de personal. L’empresa té prevista la contractació en els pròxims mesos d’entre 12 i 14 persones, per la qual cosa està prevista la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’empresa i l’Ajuntament per a la selecció del personal.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt forma a 400 banyistes en prevenció de ofegament

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here