Una final de poder a poder: Ferrer, Javi i Carlos guanyen el VII trofeu Vila de Benissa

0
3993
Trofeu Vila de Benissa de pilota
Trofeu Vila de Benissa de pilota

Les previsions es varen complir, amb una final de poder a poder i que es va resoldre per detalls. El passat diumenge 2 de desembre el Trinquet Municipal de Benissa va acollir la final del VII Trofeu d’Escala i Corda Vila de Benissa 2018, una partida molt intensa i que va divertir al públic assistent. Els guanyadors de les semifinals, Ferrer, Javi  i Carlos es medien a Pablo de Sella, Pere, Bueno i Oltra de feridor.

La partida es va decantar d’inici al costat dels blaus, que comptaven amb un Pere molt actiu i encertat (30-50), després de grans punts per part d’ambdós trios. Ferrer, Javi  i Carlos varen voler vendre cara la derrota, iniciant una remontada destacable, deixant el marcador en empat a 55. L’impuls roig no va quedar ahí, jugant a bloc i trobant els punts de manera més insistents que Pablo, Pere i Bueno, liderats per Javi i molt ben acompanyats per Carlos a la punta, i especialment pel jove Ferrer, qui va jugar amb molta concentració, força i col.locació. Finalment, El mateix Ferrer va tindre la satisfacció de guanyar el seu segon trofeu Vila de Benissa, en una gran vesprada de pilota amb quinzes molt disputats.

Abans, es va jugar una partida protagonitzada pels alumnes de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana, amb una desfilada prèvia de jugadors i alumnes, presentant als finalistes acompanyats pel Regidor d’Esports, Xavi Tro.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí