Una família recupera 600.000 € en bens d’una anciana que va morir però no ho va informar la seua cuidadora

0
1154
Policia de Platja de Sagunt.

Les diligències practicades es van remetre per part de la policia de platges als Jutjats de Sagunt després de ser alertats per uns veïns

Una família ha pogut recuperar immobles, joies i efectiu, per un valor d’uns 600.000 euros d’una anciana familiar que havia mort, fet del qual no tenien cap coneixement.

Les circumstàncies es van produir el passat mes d’agost quan agents de platges de Sagunt van ser requerits per uns banyistes, veïns del municipi, els qui van posar en el seu coneixement que una veïna del carrer Astúries, T.G.P. de 98 anys d’edat, havia mort feia uns mesos i sospitaven que la seua cuidadora no havia contactat amb els familiars. A causa d’aquesta situació aquesta persona no va veure cessat el seu contracte de cuidadora i així va cobrar indegudament els mesos en els que ha estat morta la persona; però a més a més també va gaudir de les propietats de la finada.

Els agents van recaptar i van contrastar tota la informació necessària per a poder posar en coneixement del Jutjat de Guàrdia de Sagunt els fets els càrrecs contra la cuidadora M.R.M, de 55 anys, qui a requeriment dels agents va informar no haver tingut temps de comunicar res als familiars.

Les diligències practicades es van remetre per part de la Policia de Platges als Jutjats de Sagunt, la qual cosa ha permés posar a la disposició dels legítims hereus la quantitat indicada, entre immobles, joies i quantitats en efectiu cobrades indegudament.

Ha sigut ara, després d’un any de tràmits i gestions, quan els seus legítims hereus han pogut disposar dels béns. Gràcies a la intervenció els familiars han pogut localitzar quatre immobles, joies i una quantitat aproximada de 8.000 euros en cobraments indeguts, que ja han sigut requerits a la cuidadora de la finada. Així mateix, han pogut recaptar tota aquella informació bancària d’interés per a dur a terme totes les gestions pertinents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí