Una empresa de Xàtiva revoluciona Funermostra amb el taüt d’ ‘El juego del calamar’

0
989
Imatge del taüt que s'ha presentat a Funermostra.

El taüt de color negre amb un llaç rosa ha estat dissenyat per l’empresa Arcae basant-se en la sèrie sud-coreana que s’ha convertit en un fenòmen mundial

L’empresa Arcae de Xàtiva ha estat la sensació de la fira Funermostra que es desenvolupa aquestos dies a Fira València. I ho ha sigut gràcies a la rapidesa en prendre una de les idees de la sèrie sud-coreana de Netflix ‘El juego del calamar’ que s’ha convertit en un fenòmen mundial: replicar el seu taüt.

Així els que ja coneixen la sèrie, i els que no ara poden veure aquest taüt que consisteix en una caixa en forma de prisma de color negre i envoltada d’una cinta i un llaç de color rosa com si fora un regal.

D’una altra banda la mateixa empresa també ha oferit una de les peces més vistoses de la cita funerària com és la rèplica del sarcòfag del faraó egipci Tutankhamon, que tampoc ha deixat indiferents als visitants de Funermostra. Aquesta peça ha estat una comanda especial realitzada per un col·leccionista d’antiguitats i que s’exposa a la fira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí