Una defensa del cas Alqueria es queixa al CGPJ després de 6 mesos de secret de sumari

0
1036
Comparecencia de Jorge Rodríguez
Compareixença de Jorge Rodríguez

La queixa seria per la falta de resposta de l’Audiència Provincial a un recurs d’apel·lació contra la reiterada negativa del Jutjat d’Instrucció d’alçar el secret del sumari

Una de les defenses dels investigats en el conegut com a cas Alqueria ha presentat una queixa davant el Consell General del Poder Judicial per no obtindre resposta als seus recursos quan es compleixen sis mesos des que el llavors president de la Diputació, Jorge Rodríguez, anara detingut.

Segons han informat a EFE fonts del cas, la queixa obeeix a la falta de resposta per part de l’Audiència Provincial a un recurs d’apel·lació contra la reiterada negativa del Jutjat d’Instrucció número 9 d’alçar el secret del sumari.

Aquest mig any de pròrrogues ha afectat el procés d’elecció de candidat per a l’alcaldia d’Ontinyent arribant a generar un conflicte entre la direcció del PSOE a Ferraz, que preferia que Rodríguez no fóra candidat, i la direcció socialista valenciana, que donava suport a l’encara alcalde atés que no se saben concretament les acusacions que pesen sobre Rodríguez. Finalment Jorge Rodríguez ha sigut designat candidat, condició que exerciria fins al moment en què s’alçara el decret de sumari en cas de mostrar càrrecs de pes.

Entre les motivacions en les quals estaria aquest allargament del secret de sumari estaria la impossibilitat de la Policia Nacional d’entrar als correus electrònics dels investigats, correus dels quals pel que sembla hauria perdut les claus d’accés, per la qual cosa va haver de tornar a les diferents administracions per a intentar recuperar l’accés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí