Una Casa de la Dona al xalet de la Gerència, proposta de Compromís per Sagunt per polítiques d’igualtat

0
339
Compromís proposa ubicar el centre a l'antic complex dels Alts Forns

Des de la coalició s’afirma que amb la proposta s’assumix una reivindicació de la Coordinadora del Col·lectiu de Dones

Compromís per Sagunt ha proposat la Casa de la Dona en el xalet rehabilitat de la Gerència, iniciativa amb la que anuncia que assumix una reivindicació de la Coordinadora del Col·lectiu de Dones amb la intenció de tindre un lloc on interactuar, reunir-se, plantejar propostes i empoderar-se de les polítiques d’Igualtat.

Segons ha manifestat el candidat a l’alcaldia Quico Fernández, ja existix un espai per a diversos col·lectius de dones, “ara bé, amb esta proposta la idea és que tinga continuïtat i estabilitat una Casa de les Dona. La proposta de Quico Fernández és que siga el xalet rehabilitat de la Gerència”.

D’altra banda, el candidat a l’alcaldia per Compromís assumix també la proposta del Col·lectiu de Dones perquè siga l’alcaldia qui ostente també la Delegació d’Igualtat pel seu valor simbòlic i per atorgar a la política d’Igualtat tot el poder que ha de tindre un ajuntament, especialment quan parlem d’igualtat de dones. Este és un dels reptes més importants que hem d’assumir dins de la política actualment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here