Una carpa gegant albergarà les actuacions musicals de la Fira de Novembre d’Ontinyent


0
1285
Carpa gegant d'Ontinyent

La carpa estarà instal·lada junt a la Sala Gomis, i també hi haurà jocs en família, un espectacle de màgia i activitats als estands de ‘Fira Jove’

Ontinyent ultima els preparatius per a la seua Fira de Novembre, que viurà els seus dies centrals entre el proper divendres 15 i dilluns 18 de novembre, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses entitats i associacions. Entre els atractius amb que es comptarà enguany, estan el seguit d’actuacions musicals que tindran lloc en una carpa gegant que s’està habilitat junt a la Sala Gomis, fins a 10 concerts repartits de divendres a diumenge amb estils diferents, que inclouran dissabte i diumenge «Fes-Te Sonar», un espai que es facilita als grups musicals locals més joves perquè mostren la seua música.

Al seu conjunt, la programació musical s’obri divendres amb les actuacions de «Lemon’s» a les 20 :00 i de «Scrambled» a les 22:00 hores ; dissabte amb «Supersonics» a les 16.30 ; «Fes-te Sonar» a les 18:30 ; «Techno-Drum & Sax» a les 20 :00 i «Dj Onti Fira» a les 22 :00. Finalment, diumenge actuaran «Soulomonics» a les 13 :30 ; «Grupo Ñ» a les 16:30 ; «Fes-te Sonar» a les 18:30 i «Djs Onti-Fira» a les 20 :00 hores. Per a fer possibles totes aquestes actuacions les regidories de Fira i Festes i de Joventut compten amb la col·laboració del Festival OntiFira i l’associació d’hostelers Ahval, que a més oferiran una oferta gastronòmica que apostarà per productes típics d’Ontinyent als establiments participants.

A més a més, cal recordar que es comptarà també amb les carpes individuals per als tallers i jocs de “Fira Jove”, una zona d’oci que es complementarà amb espais per als joves emprenedors i empreses, informació d’activitats juvenils i espai de gènere. Altres activitats que amenitzaran la fira seran un espectacle de màgia amb «Sindini el Mag» dissabte a les 12 :00 hores , i els jocs en familia de «Scarpatiza’t» diumenge també a les 12 :00 hores.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, que ha estat supervisant la col·locació i muntatge de les carpes, ha animat a la ciutadania d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i comarques veïnes a gaudir de l’ampla oferta comercial, lúdica i gastronòmica prevista per a aquest cap de setmana a la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here