Una càmera controla la temperatura corporal dels veïns que entren a l’Ajuntament d’Algemesí


0
2435
Càmera tèrmica a l'accés de l'Ajuntament d'Algemesí

La càmera tèrmica controla la temperatura corporal, una forma ràpida per a reconéixer l’estat de salut de totes les persones abans d’accedir a les dependències

Amb l’objectiu que els veïns entren a l’Ajuntament d’Algemesí amb la major seguretat, el govern municipal ha pres al llarg d’aquests dies diverses mesures per a assegurar la higiene de l’edifici i la seguretat tant dels funcionaris com de les persones que acudeixen als edificis municipals. La major novetat és que per a accedir a la casa consistorial cal passar per davant d’una càmera tèrmica que controla la temperatura corporal, una forma ràpida per a reconéixer l’estat de salut de totes les persones abans d’accedir a les dependències.

La càmera que s’ha instal·lat permetrà també als treballadors municipals que puguen fitxar sense mantindre cap contacte físic amb el dit o altres sistemes.

Per a realitzar gestions municipals cal sol·licitar cita prèvia amb el departament al qual es vol accedir. La cita pot concertar-se per telèfon o a través de l’APP d’Algemesí. Una vegada acudeix a l’edifici cal portar posada la mascareta, netejar mans amb gel hidroalcohòlic i esperar per a ser atesos per funcionaris que també porten mascareta i separats per una pantalla de metacrilat.

“Hem dut a terme totes les mesures per a garantir la seguretat tant dels funcionaris com dels veïns i veïnes que acudeixen a l’ajuntament a realitzar les seues gestions. Des del primer moment es va dur a terme el teletreball i ara volem garantir l’ordre i la seguretat amb la gestió presencial que hem implementat d’acord amb les fases de la desescalada”, assegura l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here