Una APP a Canals perquè el veí comunique incidències directament l’ajuntament pel mòbil

0
448
Ajuntament de Canals
Ajuntament de Canals

La regidoria de modernització de l’Ajuntament de Canals, encapçalada per l’alcalde Joan Carles Pèrez, ha llançat una APP gratuïta per a dispositius mòbils: ‘Canals Connecta’. Aquesta aplicació permet al ciutadans de Canals, notificar directament a l’Ajuntament en temps real diversos tipus d’incidències, avaries o desperfectes que puguen trobar –se en la localitat.

Amb la geolocalització s’ubica la situació exacta d’on s’ha detectat la incidència, a més en l’apartat d’observacions existeix l’opció de descriure els detalls de la mateixa. Uns passos senzills, on la comunicació arriba directament al responsable municipal de l’àrea adient.

La mateixa aplicació, inclou un apartat de tauler municipal, amb informació de servei, notícies locals i tota l’actualitat de l’Ajuntament de Canals. També puguem trobar un espai dedicat a telèfons i adreces d’interés. L’aplicació conta amb una agenda d’actes i activitats i la possibilitat de rebre avisos de recordatori.

Un servei totalment gratuït amb el que el ciutadà contribueix a un millor funcionament dels serveis municipals, proporcionant als tècnic la informació necessària per mantindre en bon estat el municipi. Canals Connecta , es pot descarregar a al APP Store per a IPhone i al Google Play per a Android.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here