En llibertat el xativí detingut en en la presumpta agressió sexual d’una ‘manada’ després de renunciar la víctima a seguir el procés

0
5220
Platja 'els Terrers' de Benicàssim

El cas va tindre lloc la matinada de divendres a dissabte, i segons les declaracions de la víctima, hauria pogut estar sotmesa a una “submissió química”

El jove de Xàtiva i els altres tres detinguts dissabte passat per la Guàrdia Civil i la Policia Local de Benicàssim acusats d’agredir sexualment a una jove de 20 anys a la platja ‘els Terrers’ de Benicàssim han estat posats en llibertat provisional. Segons ha informat el TSJ, els quatre detinguts van ser posats en llibertat després que la jove manifestara reiteradament el seu desig de no interposar denúncia contra els arrestats i de no continuar avant amb el procediment judicial per no recordar gens del succeït.

Davant la petició de la víctima i l’absència d’elements objectius sobre l’entitat de la suposada agressió i sobre la implicació dels arrestat en la mateixa, el jutjat d’Instrucció 6 en funcions de guàrdia va acordar posar-los en llibertat amb la prevenció que han de personar-se en el jutjat que finalment assumisca la recerca quan se’ls cite i de comunicar qualsevol canvi de domicili.

El jove xativí que va ser detingut, de 25 anys i resident a Benicàssim, forma part d’esta presumpta ‘manda’ d’homes d’entre 23 i 36 anys, els quals, segons la denúncia presentada per la víctima, podria haver sigut sotmesa a una “submissió química” i  els agressors haurien arribat a tenir “accés carnal”.

Segons explica el periòdic Mediterráneo els agents van trobar a la jove en la platja molt commocionada, en estat de xoc i amb una crisi d’ansietat que li va arribar a provocar una pèrdua de coneixement en intentar relatar els fets.

Els agents haurien pogut identificar als suposats agressors en el propi Benicàssim hores després gràcies a la descripció realitzada per la víctima. Els detinguts van ser posats aquest diumenge a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció n.6 de Castelló, que s’ha fet càrrec de la instrucció de les diligències.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Diputación y Generalitat trabajan en el próximo decreto de coordinación para la construcción de un centro de recepción de niños en Llíria

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here