Un vídeo a les xarxes municipals recull el manifest d’Ontinyent contra les violències masclistes


0
751
L'alcalde Jorge Rodríguez amb regidors i portaveus municipals.

L’alcalde i els portaveus assisteixen a la penjada d’una pancarta a la Plaça Major i les xarxes municipals difonen també una ponència online.

L’Ajuntament d’Ontinyent continuava aquest dimecres els actes commemoratius i reivindicatius del ‘Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones’ amb diverses activitats, que incloïen la lectura del manifest del 25N a través de les xarxes socials municipals; la difusió d’una ponència online; i la col·locació d’una pancarta a la Plaça Major.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els portaveus de La Vall Ens Uneix (la també regidora d’Igualtat Natàlia Enguix), PP (Mercedes Pastor) i Compromís per Ontinyent (Nico Calabuig), així com la regidora Paloma Alberola, assistien a la col·locació de la pancarta en una jornada on s’ha adaptat les habituals commemoracions d’esta data a la situació de la pandèmia.

Així, la lectura del manifest que es venia fent a la mateixa Plaça Major ha passat a fer-se en un vídeo difós a través de les xarxes municipals, amb la lectura per part de dones de la ciutat, algunes d’elles en representació de diversos col·lectius i associacions. També a les xarxes socials municipals, des de les 19:00 hores, es podrà assistir virtualment a la ponència de la psicòloga Coto Talens titolada «La estrategia de las complicidades”, moderada per Natàlia Enguix. Les activitats es reprendran divendres 27 al pavelló poliesportiu amb la col·locació del mural del projecte “Femení Plural” de visibilització de les dones en l’esport de la ciutat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here