Un trompetista de l’Olleria guardonat als Global Music Awards de Califòrnia

CaixaBank - MyBox

0
1086
José Cháfer (dreta) i Slawomir Cichor conformen el Monochromatic Duo

José Cháfer també és el director del Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria que ja porta 16 anys celebrant-se al municipi

El trompetista de l’Olleria José Cháfer, integrant del Monochromatic Duo junt amb Slawomir Cichor, ha estat guardonat amb la medalla de plata en els Global Music Awords de Califòrnia. El duet ha estat premiat en les categories d’Àlbum i Duo.

Aquests artistes, coneguts a la Vall d’Albaida per participar en el Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria (CIMVO), que porta ja 16 anys celebrant-se al municipi i del qual, José Cháfer és el director, hi han mostrat la seua satisfacció “per rebre aquest guardó que reconeix el treball realitzat en un projecte en el qual creguem cegament i que ens resulta apassionant”. Al mateix temps esperen que servisca per a apropar a tot el públic la seua aposta per nova música de creació.

A més els protagonistes volen estendre i compartir el premi amb tots els artistes que han col·laborat en fer possible aquest projecte i que són: Ramón García, Saül Gomez, Brendan Collins, Krzysztof Grzeszczak, Marta Macierzynska, Lukasz Mosur i Michael Grzeszczak.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here