Un ’soufflé’ i un rotllo anglés primers premis del II Rebost de la Dipu de la Costera i la Canal

0
920
rebost Xàtiva
El concurs pretén promoure receptes populars

Desamparados Rosí i María del Carmen Marí van guanyar ahir el primer premi del II Rebost de l Dipu de la Costera i la Canal de Navarrés  pels seus plats de ‘soufflé’ i rotllo anglés de tomaca. Estes han resultat vencedores d’un total de 50 receptes de les dues comarques en un concurs que pretén «promoure actuacions que incentiven l’ús i el consum dels nostres productes autòctons»  segons s’explica des de la Diputació de València, i que este any tindrà com ingredient protagonista la tomaca.

En este esdeveniment gastronòmic han participat un total de 1.200 persones entre veïns, associacions de veïns i col·lectius d’ames de casa, entre estes persones han resultat guanyadores per la Costera Desamparados Rosí, de Rotglà, amb el seu ‘soufflé’ de tomaca i per la Canal de Navarrés María del Carmen Marín, d’Énguera, pel seu rotllo anglés de tomaca.

El president de la Diputació, Alfonso Rus, ha afirmat que este concurs «es concep com una gran festa de germanor», i que «pretén seguir mobilitzant i fent partíceps tots els ciutadans que vullguen donar a conéixer receptes tradicionals de la gastronomia valenciana».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí