Un regiment militar reforça les tasques de control policial a Alzira per la crisi del coronavirus

0
842
Vehicles de l'exèrcit davant la comissaria de la Policia Nacional d'Alzira

El Regiment de Cavalleria “Lusitania” núm. 8 pertany a la Brigada de Paracaigudistes de Marines

Alzira rep hui un grup de paracaigudistes de les Forces Armades que donaran suport a les Autoritats Civils i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en la lluita contra el COVID-19.

Este mateix matí, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha rebut la telefonada del Coronel al mando d’esta acció, anunciant que hui es desplegaria la brigada ‘Almogávares VI’ de Paracaigudistes (BRIPAC).

A la seua arribada, han estat rebuts a la Comissaria de la Policia Nacional, on els han posat al corrent de les mesures de control i prevenció que estant portant-se a terme en la ciutat per a fer front al coronavirus.

Mitjançant la presència de patrulles a peu en diferents zones de la població, es busca reforçar l’actuació policial. Pel matí estaran al centre urbà i esta vesprada a les urbanitzacions.

Es tracta d’una acció que ja s’ha portat a terme a altres ciutats pròximes. El passat divendres van estar a Gandia, ahir a València i Torrent i hui estaran a Alzira i Sagunt. Esta acció forma part l’operació de les Forces Armades, Balmis per a lluitar contra el coronavirus, a nivell nacional, en la que la UME té assignades tasques de desinfecció, Sanitat muntatge de llits hospitalaris o els Paracaigudistes fan presència als carrers.

El Regiment de Cavalleria “Lusitania” núm. 8 pertany a la Brigada “Almogàvers VI” de Paracaigudistes (BRIPAC) i està situat en la Base “General Almirall” de Marines, a València. Porta 89 anys en terres valencianes, estant molt vinculat a la Comunitat Valenciana, amb més de 300 anys d’història.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here