Un regidor de Compromís a Burjassot rep una pallissa homòfoba de dos individus al crit de «maricón de mierda»

0
3031
Àngel Vàzquez

Àngel Vàzquez explica que li van colpejar en la cara i que li han partit un llavi, les dues celles i que té un vessament ocular

El regidor de Compromís a Burjassot Àngel Vàzquez ha denunciat en xarxes haver patit una pallissa a les mans de dos individus la passada nit al crit de «maricón de mierda». L’edil explica que el seu «únic delicte» ha sigut eixir de sopar amb els seus companys de màster i portar els cabells llargs.

Vàzquez ha manifestat que l’agressió la va patir quan, després del sopar, anava cap al seu cotxe per a tornar a casa quan els agressors li van increpar cridant-li «marica, asqueroso de mierda» i que li van agredir centrant-se especialment en la cara. El resultat ha sigut un llavi i les dues celles partides, un xicotet vessament ocular, i el llavi unflat, a més de les ulleres trencades i tindre el cos ple de sang resultat de les ferides.

En el seu relat el regidor coclou amb una reflexió «Podria haver sigut pitjor? Sí. Que estic acollonat? També».

Entre els suports que ha rebut el regidor de Compromís està la de la mateixa formació que ha qualificat l’agressió de «homòfoba» i ha manifestat que «ni l’odi ni la discriminació tenen cabuda en la nostra societat».

L’alcalde de València, Joan Ribó, també li ha mostrat el seu suport alhora que lamentava que «algú està donant ales al feixisme i tots coneixem qui és».

També li han mostrat la seua solidaritat representants del seu partit com el conseller de Cultura Vicent Marzà, o el senador Carles Mulet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here