Un positiu de COVID-19 d’un treballador d’un bar d’Algemesí obliga a tancar l’ajuntament perquè el personal és usuari de l’establiment

0
2009
Ajuntament d'Algemesí.

La mesura es pren per precaució i de no donar positiu cap treballador l’ajuntament tornarà a obrir les seues portes dilluns

El positiu que ha donat per COVID-19 un treballador d’un bar proper a l’Ajuntament d’Algemesí ha obligat a que el consistori haja hagut de tancar les seues portes aquest divendres perquè alguns dels treballadors municipals són usuaris d’aquest establiment.

Segons s’explica des de l’Ajuntament d’Algemesí, després de contactar amb les autoritats sanitàries, s’ha iniciat el protocol que indica que es tanques les portes de la casa de la vila i que es facen proves PCR als treballadors exposats al positiu.

A més a més la mateixa alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha explicat que no hi ha cap treballador que mostre simptomatologia de coronavirus, però que s’han de fer les proves als treballadors i que de no donar cap positiu l’ajuntament tornaria a obrir les seues portes dilluns.

La mesura, que es pren per precaució, no implica el tancament de cap altre edifici municipal com la Biblioteca, la piscina municipal, el poliesportiu, el museu, policia, serveis socials o cementeri.

Davant la situació l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha divulgat un vídeo per xarxes socials cridant a la calma a la població:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here