Un piano de cua penjat a 8 metres d’altura en l’espectacle inaugural del Festival del Circ i Teatre d’Ontinyent

0
1664
L'espectacle es representarà a l'aparcament de Paduana

Esta representació, que tindrà lloc aquest divendres 21 a partir de les 19:30h a l’aparcament de Paduana, serà la primera de les 11 funcions de carrer

Un espectacle de música amb acrobàcies amb un piano de cua penjat a 8 metres del terra obrirà aquest divendres la setena edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent. Serà a partir de les 19:30h a l’avinguda Sant Francesc (aparcament de Paduana), on el públic assistirà durant 60 minuts a una representació que narrarà una història d’amor entre els dos personatges protagonistes que tindrà com a llenguatges vehiculars la música, l’humor i la dansa.

Este Festival s’emmarca dins de la campanya de Nadal ‘Ontinyent il·lusiona’ i que segons explicava la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, “és una cita consolidada a la ciutat que s’espera amb il·lusió” i animava a la ciutadania a gaudir de l’espectacle inaugural perquè “és una proposta única que combina diverses arts per crear una narració vertaderament emocionant”.

Este serà el primer dels 11 espectacles que plenaran els carrers principals d’Ontinyent amb espais escènics a l’abast de tota la ciutadania. La programació continuarà el dissabte 22 de desembre serà un intens dia a la programació, amb 3 espectacles i activitats, especialment pensades per als més menuts a la Plaça de la Concepció: de 11:30 a 13:30 i de 18:00 a 20:30 hi haurà jocs tradicionals i de fusta, acompanyats pel matí de l’espectacle “Miss Umbrel·la” i de vesprada de “Tri-Circ”, clown-circ itinerant de carrer a càrrec de la companyia Cirquet Confetti amb malabars, equilibris i música. El diumenge 23 serà torn per a la Companyia “La Trócola” a la Plaça del Mestre Ferrero a partir de les 18:30 amb l’espectacle “Emportats”, guanyador del Premi FETEN 2018 al millor espectacle de carrer nocturn. Al llarg d’una hora, el públic es veurà submergit en un viatge per als sentits a través del joc i fent ús de la música, l’humor i el llenguatge poètic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí