Un mural reviu l’essència de «la Masía» en Gandia

0
884
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, i la presidenta de la Junta del Districte de Corea, Inmaculada Rodríguez; van presentar una nova intervenció d’art urbà ubicada a la façana de l’antiga fàbrica d’oli de “la Masía” de l’avinguda del Grau, realitzada per l’artista local, Pako MaldeCap.

Segons ha explicat González, el mural naix d’una comanda de la Junta del districte de Corea, quan la presidia l’actual alcalde, José Manuel Prieto. Amb l’objectiu de revitalitzar l’espai que acull l’antiga fàbrica del barri.

“Des de la Junta estem molt contents. Hem complit una petició dels veïns i tenim un mural a la Masía que arreplega l’essència del que era antany”, ha destacat Rodríguez.

Tal com ha expressat MalDeCap, el color principal del mural representa els colors grocs-verdosos de l’oli. “Tenint en compte el record del que originalment era la fàbrica de la Masía, he volgut vincular-ho amb el temps present. Gent que passa; que es recolza sobre la façana; que viu la seua vida al costat de la Masía”, ha afegit l’artista.

El regidor de Cultura i la presidenta del districte de Corea han volgut expressar la seua satisfacció davant aquesta obra que transforma el paisatge del carrer de l’avinguda del Grau i que, a més, dóna suport als artistes locals. “El mural ha obtingut un resultat fabulós, que inspira fantasia i alegria a un districte com és Corea on viu molta gent, i que consolida l’art urbà a tots els racons de la nostra ciutat”, ha conclòs González.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí