Un mort en un accident a la Font de la Figuera on han bolcat dos camions

0
2117
Un dels camions ha quedat bolcat entre dos ponts

Les tasques d’excarceració realitzades pels bombers han resultat complicades perquè una cabina ha quedat entre dos ponts i ha sigut necessària la intervenció d’una grua

Esta matinada de dissabte ha tingut lloc un accident a la Font de la Figuera en el que han bolcat dos camions i ha mort un dels dos conductors en l’acte, mentre l’altre ha hagut de ser traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

El sinistre en el que s’han vist involucrats dos caminos frigorífics ha tingut lloc passades les 5h a l’A-33 en sentit Alacant, en rebre l’avís s’han mobilitzat bombers voluntaris de Vallada, bombers d’Ontinyent i d’Alzira. Els efectius han hagut d’excarcerar als dos conductors, una tasca que segons els bombers ha resultat complicada perquè una cabina ha quedat entre dos ponts pel que se ha requerit d’una grua per el camió.

Des del CICU s’informa que l’home que ha faltat ha mort al mateix lloc dels fets, mentre que l’altre, un home de 40 anys, ha patit policontusions i ha estat ingressat a l’Hospital de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here