Un jutge autoritza a una empresa de Carcaixent en liquidació a fabricar mascaretes de forma altruista

0
1774
Pego
Mascaretes

L’activitat serà desenvolupada per voluntaris i no generarà despeses ni una altra responsabilitat per als creditors de la concursada

El Jutjat del Mercantil número 3 de València ha autoritzat de manera extraordinària la rehabilitació de l’activitat productiva d’una empresa tèxtil de Carcaixent en concurs de creditors a fi que puga fabricar de manera altruista prengues de protecció enfront del Covid-19 com a bates i màscares per al seu ús per personal sanitari i altres professionals.

El magistrat admet així en un acte la petició realitzada per l’administrador concursal i la sòcia majoritària de Confeccions Sulfy SL, que es troba en fase de liquidació. El titular del jutjat entén que aquesta petició resulta “coherent amb el significat social del procés concursal i les nocions constitucionals que precisen que l’activitat econòmica està sempre supeditada al servei de l’interés general”.

L’activitat serà desenvolupada per voluntaris i no generarà despeses ni una altra responsabilitat per als creditors de la concursada. El jutge s’ha dirigit també a diferents administracions perquè permeten la lliure circulació de l’administrador concursal, els seus auxiliars i els voluntaris implicats en l’activitat i col·laboren tant en l’homologació del material sanitari que fabrique l’empresa com en la logística destinada a la seua esterilització i distribució.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here