Un jove mor durant els ‘bous al carrer’ de Vallada

0
2051
Festejos del 'bou en corda' de Vallada.

S’ha declarat aquest dilluns dia de dol oficial i se celebrarà un minut de silenci al migdia en la Plaça Major de la localitat

Un jove ha mort durant els festejos dels ‘bous al carrer’ de Vallada durant la vesprada d’aquest diumenge. Segons explica en Ajuntament a través de les xarxes socials, davant el “tràgic accident” el consistori, juntament amb la comissió de festes, poc després es decidia suspendre la ‘nit taurina’ del mateix diumenge, així com també les vaca matinals d’aquest dilluns al matí.

En un segon post l’Ajuntament de Clos també ha anunciat la declaració d’un dia de dol oficial després de la reunió urgent del ple municipal. A més també s’ha convocat un minut de silenci aquest dilluns a les 12h en la plaça major.

Però els festejos taurins a Vallada ha carregat el cap de setmana d’incidents. Així el dissabte a la vesprada, durant el recorregut del ‘bou en corda’ el cap de bestiar es va escapar uns metres del recorregut i va acabar pujant sobre una furgoneta a la qual va envestir primer, ocasionant-li diversos danys per la corpulència de l’animal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí