Un informe revela irregularitats en el pagament de les retribucions de la Policia Local d’Altea

0
858

L’ajuntament d’Altea va celebrar una segona reunió convocada per l’equip de govern, dilluns ja es va mantindre la primera, per tractar la situació generada després de comunicar als agents de la Policia Local el contingut de l’informe realitzat per una empresa externa on es posaven en relleu duplicitats de conceptes i s’advertien irregularitats en la forma de pagament d’una part de les seues retribucions.

A la reunió assistiren els representants de la Policia i els seus sindicats, com també els de la resta de treballadors de l’Ajuntament i les portaveus dels grups polítics del consistori, a més dels regidors de Seguretat Ciutadana i de Recursos humans.

Plaça de l’Ajuntament.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va explicar que eixe mateix matí s’havien rebut les al·legacions presentades per part de la Policia en contestació a la providència remesa, i que anaven a estimar part d’elles amb la intenció de desbloquejar la situació. Al mateix temps, proposava la creació d’una mesa de treball per abordar el conjunt de les discrepàncies, discutir-les i arribar a acords, que després és portaran a Mesa de Negociació i posteriorment s’inclouran en el conveni laboral i la RPT, com haguera d’haver-se fet fins ara.

L’acord pres inclou l’alçament de la suspensió del pagament pel concepte de nocturnitat i esperar a la decisió que adopte la Mesa de Negociació.

També els va transmetre la intenció d’incrementar la plantilla, -la setmana passada es va aprovar la convocatòria de 7 noves places-, fins assegurar la cobertura dels serveis ordinaris i fer un ús restringit dels extraordinaris.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here