Un incendi a Polinyà de Xúquer de camps i un palmeral deixa dos bombers ferits i dos camions cremats

0
2572
Imatge de l'incendi a Polinyà del Xúquer.

Mentre els camions han quedat completament cremats, els bombers han hagut de ser sigut atesos per cremades de primer i segon grau, encara que no han necessitat ingrés hospitalari

Un incendi de vegetació a Polinyà del Xúquer durant aquest dilluns hadeixat dos bombers ferits i dos camions cremats durant l’actuació per sufocar les flames que han cremat una zona de camps i un palmeral.

Aquest dilluns diverses comarques valencianes es trobaven en alerta tres per màxim risc d’incendis forestals, i segons s’explica des del Consorci Provincial de València, s’han produït diversos incendis de vegetació, i alguns d’ells s’han complicat per les condicions meteorològiques.

A l’incendi de Polinyà del Xúquer un canvi sobtat de vent ha provocat que dos camions de bombers s’hagen vist afectats per les flames quedant totalment cremats . Així mateix dos bombers han hagut de ser sigut atesos per mitjans sanitaris per cremades de primer i segon grau, encara que no han necessitat ingrés hospitalari.

Fins a l’incendi, el Consorci havia mobilitzat un total de tres dotacions de bombers , diverses unitats de comandament del Consorci , quatre brigades de la Diputació de València, dues unitats de bombers forestals de GVA-Sgise i dos mitjans aeris de GVA.

Cal recordar que davant la situació d’Alerta 3 declarada pel risc extrem d’incendis forestals per a tota la província de València per al dilluns dia 12 de juliol, el Consorci Provincial de Bombers de València ha activat durant tota la jornada el reforç del dispositiu especial contra incendis forestals, afegint una segona eixida completa als parcs principals, en horari de 10 a 22 h, reforçant el personal del Centre de Comunicació i Control, així com de les àrees de Coordinador Forestal, Tècnic Forestal, Cap de Sector, Oficial, Cap d’Operacions, i parcs de bombers voluntaris. A més el dispositiu especial compta amb 56 brigades forestals de Diputació i 12 coordinadors d’estes brigades.

Imatge de l’estat en el que han quedat els camions de bombers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here