Un home que amenaçava amb un ganivet els clients d’un bar de Sueca és reduït per la policia amb una pistola taser

0
1190

Dissabte una telefonada d’una víctima de violència de gènere denunciava que havia sigut agredida, presumptament, en presència dels seus fills, també a Sueca

Un home va ser detingut diumenge passat per la nit a Sueca després de que un home amenaçara amb un ganivet a les persones que es trobaven en un bar cèntric de la localitat, entre elles diversos xiquets. El succés va ocórrer cap a les 21,30h quan la Policia Local va ser alertada pels clients i els agents, després de localitzar i intentar persuadir l’home que entregara el ganivet, i davant la seua actitud amenaçadora, van procedir a la seua immobilització.

“Van avisar a la Policia que una persona estava produint destrosses en el local i amenaçant als altres clients amb un ganivet; a un, fins i tot, li va intentar agredir després de retraure-li este la seua actitud. Sembla que havia consumit alguna beguda alcohòlica i els agents no aconseguien que es calmara i entregara el ganivet. Per este motiu, i en acostar-se massa a un dels agents amb actitud amenaçadora, traspassant la distància de seguretat, la policia es va veure obligada a utilitzar la pistola taser, a fi de protegir la seua integritat i la de la resta de persones del bar”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Segons explica la Policia Local de Sueca, este sistema d’immobilització se sol portar sempre que els agents són requerits davant un cas d’amenaça, donat el nivell 4 d’alarma que tenim en estos moments per tot el que està ocorrent en altres països.

“Donada la situació que es va viure amb el local ple de gent, entre ells alguns menors, era necessària una actuació immediata a causa del perill que existia”, han assenyalat fonts de la Policia. Després de la detenció de l’home, se li va portar a la caserna i hui passarà a disposició judicial.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Detingut a Granada l'autor de l'incendi de tres cotxes a Ontinyent, un d'ells de la seua exparella

Detenció per violència de gènere

Així mateix, el dissabte al migdia la Policia Local va rebre, des d’un domicili de Sueca, una telefonada d’una víctima de violència de gènere que havia sigut agredida, presumptament, en presència dels seus fills.

Fins a l’habitatge es va desplaçar ràpidament una patrulla que va procedir a la detenció de l’agressor, el qual no va oposar resistència. A la víctima, després de facilitar-li l’oportuna informació, se li va acompanyar a l’ambulatori perquè fora atesa i, posteriorment, a la caserna perquè procedira a interposar la denúncia. Ahir diumenge ja estava l’ordre de protecció tramitada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here