Un home detingut a Xàtiva per quedar-se els diners de l’assegurança dels seus clients

0
622
Comissaria de la Policia Nacional a Xàtiva

La Policia Nacional fins al moment ha localitzat a cinc víctimes que creien estar assegurats i alguns d’ells circulaven amb el seu cotxe sense estar-ho

Un home ha estat detingut a Xàtiva per haver-se quedat presumptament amb els diners de l’assegurança dels seus clients. Est persona està acusada d’un delicte continuat d’estafa, fet que provocava que, després de quedar-se amb els diners d’una pòlissa d’assegurança, l’asseguradora, en no rebre els diners, la va anul·lar. Alguna de les víctimes podria haver circulat amb el seu vehicle sense saber que no tenien l’assegurança en vigor.

Les investigacions es van iniciar el mes de febrer en tindre coneixement els policies d’una possible estafa en descobrir una persona no estar coberta per la pòlissa de l’assegurança que prèviament havia pagat.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que el mediador d’assegurances una vegada li sol·licitaven els seus serveis per a la contractació de l’assegurança de vehicle, llar, et aquest feia una proposta de pòlissa, entregant còpia de la mateixa al client alhora que li manifestava ja estar assegurat, i li sol·licitava el pagament en metàl·lic ja que si domiciliava el pagament del rebut amb l’asseguradora no podria disposar dels diners.

L’asseguradora una vegada passat el termini i al no haver rebut la quantitat per l’import de la proposta de la pòlissa, l’anul·lava per impagament, sent el client desconeixedor d’aquests fets, creient al llarg del temps que la tenia pagada.

Els clients llevat que hagueren de recórrer al seu segur, no eren conscients que mancaven d’aquest, creient estar assegurat després d’haver realitzat els pagaments de les pòlisses de manera semestral o anual en efectiu.

Els agents van esbrinar que el sospitós ja havia sigut detingut anteriorment per fets similars i després de localitzar-ho i realitzar les comprovacions oportunes va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte continuat d’estafa.

Els investigadors han localitzat a cinc víctimes, no descartant-se la possibilitat que apareguen més perjudicats, per la qual cosa es continuen les investigacions per al total esclariment. Les víctimes es trobaven circulant amb els seus vehicles sense assegurança. El detingut ha passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here