Un home detingut a Alzira després de cometre robatoris amb força en 7 xalets


0
923
Vehicle de la Policia Nacional.

La majoria dels objectes sostrets són eines agrícoles i de bricolatge, així com electrodomèstics

La Policia Nacional ha detingut a Alzira a un home de 44 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de set robatoris amb força en xalets i cases de camp de la localitat.

Els investigadors van esbrinar que en els últims dies s’havia produït una sèrie de robatoris en cases situades en la zona rural de la Barraca d’Aigües Vives, tots ells seguint el mateix “modus operandi”, que consistia en la fractura de la tanca perimetral d’accés a la finca i, posteriorment, la de les reixes d’alguna finestra o del barret fort de la porta de l’habitatge.

Els policies van tindre coneixement que la majoria dels objectes sostrets eren eines agrícoles i de bricolatge, així com electrodomèstics.

Les perquisicions dels agents han permés finalment identificar i detindre a un home com a presumpte autor de fins a set robatoris amb força comesos en els voltants entre el 29 de setembre i el 10 d’octubre. El sospitós s’havia traslladat recentment des de la seua residència habitual fins a aquesta zona rural, instal·lant-se en un domicili familiar, coincidint temporalment l’augment exponencial de robatoris amb la seua arribada.

Els policies també han recuperat alguns dels objectes sostrets, com un televisor, un altaveu, una motoserra i una bomba d’aigua a pressió, entre altres.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here