Un espectacle de “cavalls de llum” acompanya l’encesa dissabte de l’arbre d’Ontinyent Il·lusiona

0
1593
Cavalls de llum protagonitzaran l'espectacle d'Ontinyent

Pablo Úbeda destaca que esta campanya vol integrar a tots els grups socials i sectors de la ciutadania ontinyentina

Un espectacle d’animació teatral amb cavalls de llum acompanyava aquest dissabte l’acte d’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça de la Concepció. L’acte, que va servir per a traure centenars de majors i menuts als carrers de la ciutat, suposa el punt d’inici als dies centrals de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, posada en marxa per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’oci i l’activitat comercial a la ciutat en estes dates.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “amb esta campanya volem que veïnat i visitants puguen gaudir del Nadal a la ciutat amb activitats comercials, culturals i tradicionals, omplint els carrers de gent i alhora dinamitzant l’economia local”, manifestava. L’espectacle inaugural “Cavalls de Llum” va recòrrer el carrer Major abans de produir-se l’encesa de l’arbre de Nadal, que enguany serà per tercer any consecutiu un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

La programació d’Ontinyent Il·lusiona continua amb l’activitat inaugural del 8é Festival de Circ i Teatre. Serà la companyia kenyata Black Blues Brothers l’encarregada d’obrir el festival aquest divendres dia 20 a les 19:30 hores a la Plaça Major, amb una original posada en escena que ha estat un èxit de públic i crítica a diferents països d’Europa de la mà d’un grup humà que es va iniciar al món de l’espectacle a partir d’un projecte africà d’inserció per a joves amb risc d’exclusió social.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Mancomunitat de la Vall d'Albaida obri un espai a la seua web per a les biblioteques de la comarca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here