Un detingut per quatre robatoris a establiments comercials a Sagunt amenaçant amb un ganivet

0
1364
Policía Nacional
Policía Nacional.

Ocultat el seu rostre intimidava a les seues víctimes per a apoderar-se de la recaptació, i també va robar un cotxe amb el que va repostar a una gasolinera i no va pagar

Un home de 26 anys ha sigut detingut a Castelló com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació i un altre robatori de vehicle, després de pel que sembla accedir a Sagunt a diversos establiments comercials amb el rostre ocult i després d’intimidar als empleats amb un ganivet apoderar-se de la recaptació, per a a continuació fugir en un cotxe sostret. Els fets van ocórrer el mes de febrer i març i en un d’ells va atracar en dues ocasions.

Les investigacions de la Policia Nacional es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un establiment comercial de Sagunt s’havia produït un robatori amb violència i intimidació per part de dos homes que haurien accedit al mateix ocultant el seu rostre, i després d’intimidar amb un ganivet als empleats s’haurien apoderat de la recaptació per a a continuació emprendre la huída en un cotxe. D’igual manera van esbrinar que pel que sembla haurien comés un altre atracament anteriorment en el mateix local.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que en la huída els sospitosos li havien arrabassat la bossa a la propietària d’un altre establiment pròxim a l’anterior.

Continuant amb les investigacions els policies van esbrinar que una farmàcia havia sigut víctima d’un robatori amb violència i intimidació amb el mateix modus operandi que els anteriors, realitzant-se en hores pròximes al tancament dels establiments, bé en horari de demà o de vesprada. En aquesta ocasió s’havien apoderat d’uns 600 euros.

En el transcurs de les investigacions els agents van esbrinar que el cotxe utilitzat en la fugida figurava com sostret, el qual havia sigut recuperat tres dies després de l’últim dels fets per la Policia Local de Sagunt en un barri de la localitat, així com que havia repostat, sense abonar, en una gasolinera la quantitat de 10 euros.

Com a conseqüència de les investigacions els agents van esbrinar que un dels sospitosos es trobava a Castelló, per la qual cosa es van traslladar fins a aqueixa ciutat on després de ser localitzat ho van detindre com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació i un altre de robatori de vehicle.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here