Un detingut a Ontinyent per falsificar la procedència de productes carnis sense garantia sanitària

0
1973
Imatge de l'operació de la Guàrdia Civil

En cinc registres realitzats a Sagunt i Oliva es van immobilitzar 25 canals de porc an una sala d’especejament no autoritzada a Atzeneta d’Albaida, ascendint el valor dels productes a 10.000 euros

Un home de 66 anys ha sigut detingut a Ontinyent dins l’operació de la Guàrdica Civil ‘Seroc’ com a suposat autor d’un delicte contra la propietat industrial i un delicte de falsedat documental.

El detingut, gerent d’una empresa de distribució de productes carnis, va ser objecte en el passat mes de setembre d’una inspecció conjunta per part de l’àrea de Sanitat Alimentària de la Conselleria de València i la Guàrdia Civil.

En aquesta inspecció, es va detectar que s’estava realitzant, per part de l’empresa, l’especejament de canals de porc per a la seua posterior distribució, en una sala d’especejament no autoritzada situada en la localitat de Atzeneta d’Albaida.

El detingut, gerent d’una empresa de distribució de productes cárnicos, es dedicaven a utilitzar un segell d’una coneguda empresa amb el nombre de registre sanitari d’aquesta, per a segellar els albarans i justificar la procedència dels productes carnis que distribuïa als seus clients.

La Guàrdia Civil va haver d’inspeccionar d’entre els clients del detingut una gran quantitat de carnisseries i restaurants de les províncies d’Alacant i València. Es van realitzar registres en una nau industrial de Sagunt, en quatre domicilis d’Oliva i en una carnisseriaa Atzentea de Alabaida utilitzada com a sala d’especejament no autoritzada.

En total es van immobilitzar 25 canals de porc despiezado en l’establiment per falta de garantia sanitària, ascendint el valor dels productes a 10.000 euros aproximadament.
Les diligències han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí