Un detingut a Quesa per robar 39 coloms esportius valorats en 30.000 € que anaven a ser usats per a tir amb escopeta

CaixaBank - MyBox

0
979
Els agents han recuperat els coloms robats

Agents de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Xátiva i la Patrulla del Seprona de Navarrés han recuperat els coloms que havien sigut robats a el Puig de Santa Maria

Un home de 30 anys ha sigut detingut a Quesa per un presumpte delicte de robatori amb força de 39 coloms esportius valorats en 30.000 euros. L’operació l’han duta a terme membres de l’Equip ROCA de la Companyia de Xátiva i de la Patrulla del Seprona de Navarres.

El detingut suposadament va accedir a un picadero de coloms situat en la localitat del Puig de Santa Maria, fracturant el cadenat d’aquest, i sostraient de l’interior 39 coloms d’ús esportiu valorats en uns 30.000 euros.

Les recerques realitzades per la Guàrdia Civil van arribar fins a un caseriu de Quesa, on els agents van localitzar gran part dels coloms sostrets, així com les anelles d’identificació d’aquests, les quals havien estat tallades de la pota dels coloms i tirades al costat del caseriu.

S’ha pogut corroborar pels agents que els coloms anaven a ser utilitzats per a practicar tir amb escopeta.Les diligències han estat lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Xativa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here