Un detingut a Benigànim per robar xalets i cases de camp de la Safor amb el botí a casa

0
895
Guàrdia Civil
Els objectes recuperats estan al quarter de Benigànim

La Guàrdia Civil ha detingut a Benigànim un jove de 24 anys com a presumpte autor de diversos robatoris a l’interior de xalets i cases de camp i han recuperat nombrosos objectes de tot tipus procedents dels domicil·lis afectats, segons han informat hui fonts de l’Institut Armat.

Des de feia unes setmanes la Guàrdia Civil de València venia investigant una sèrie de robatoris amb força en les coses comesos en l’interior de xalets i cases de camp, situades a la comarca de la Safor. Per este motiu, va iniciar la investigació amb la fi d’identificar, localitzar i detindre al suposat autor d’estos furts, que forçaven les vivendes i substraïen tot tipus d’efectes de valor que trobaven al seu interior.

Fruit de les investigacions realitzades per la Benemèrita, sobre les 20h del passat dimecres 21 d’octubre es va detindre a la localitat de Benigànim un varó de 24 anys com a presumte autor de diversos robatoris amb força.

Posteriorment la Guàrdia Civil va realitzar un escorcoll de l’habitatge de l’arrestat, on este anava guardant els objectes procedents dels distints robatoris. D’esta manera es van recuperar televisors, minicadenes, reproductors de DVD, consoles Play Station, càmeres de vídeo, flassades i vaixelles, entre d’altres bens. El cos de les forces de seguretat continua les investigacions per si pugueren haver altres fets delictius similars.

Els efectes recuperats per la Benemèrita van a romadre exposats des de hui al quarter de la Guàrdia Civil de Benigànim, per la qual cosa les persones que han pogut ser víctimes d’este tipus de delicte pot anar a les dependències de l’Institut armat amb la corresponent denúncia presentada en el seu dia, per si reconeix algun objecte.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí