Detingut a Albaida un jove de 23 anys per comprar cases i cotxes amb documentació falsa i no pagar

0
2430
La Guàrdia Civil de Xàtiva ha detingut al presumpte delinqüent.

El detingut està acusat de 7 delictes, entre ells els d’estafa, falsificació documental i usurpació d’identitat.

Un jove de 23 anys ha estat detingut a Albaida per diversos delictes com estafa, falsificació documental i usurpació d’identitat. La Guàrdia Civil ha detingut a l’home a qui estava investigant des del mes de juliol perquè el presumpte delinqüent, després d’acordar la compra o contractació de serveis, procedia al pagament dels mateixos primer mitjançant transferències bancàries que no arribaven a confirmar-se i posteriorment mitjançant el pagament a través de xecs bancaris, el qual mancava de fons incrementant mal als perjudicats.

Per a la contractació del lloguer d’un habitatge en aquesta localitat i un vehicle, la persona detinguda va arribar a falsificar contracte laboral, nòmines i l’alta en el subministrament de llum, fins i tot aportant dades de terceres persones.

Tots els fets han sigut comesos en la localitat d’Albaida i els mateixos van cessar en el moment en què després de l’estafa en la compra d’habitatges com de vehicles l’autor va deixar xecs a l’interior d’un dels vehicles i d’aqueixa manera va ser localitzat.

Sobre el jove constaven nombrosos antecedents per fets similars com a suposat autor de diversos delictes d’estafa. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció n.2 d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí