Un de cada quatre estudiants en pràctiques a Caixa Ontinyent és contractat per l’entitat

0
773
Oficina de Caixa Ontinyent
Oficina de Caixa Ontinyent

53 estudiants van realitzar pràctiques formatives en Caixa Ontinyent durant el 2014, i que un de cada quatre d’ells ha sigut contractat per l’entitat. A més afegeixen que estos 53 estudiants se sumen als més de 1.000 estudiants que ho han fet des que es va iniciar esta col·laboració en l’àmbit de la formació pràctica en 1988.

La col·laboració es manté especialment amb les universitats de València i d’Alacant, encara que també hi ha hagut estudiants procedents de mòduls formatius en Instituts d’Educació Secundària. Especialment destacable és, a més, que un de cada quatre estudiants en pràctiques ha aconseguit la contractació posterior per l’entitat. De fet, el 6% de la plantilla indefinida actual de Caixa Ontinyent procedix d’estes pràctiques formatives.

Cal recordar que Caixa Ontinyent va ser premiada este mateix any per la Fundació Universitat Empresa, ADEIT, precisament per la seua col·laboració en les pràctiques externes des que es va subscriure el conveni de col·laboració en 1993.

El Cap de Recursos Humans de Caixa Ontinyent, Francisco Galiana hi ha assenyalat que, amb esta actuació, “es dóna la possibilitat als estudiants de posar en pràctica els seus coneixements teòrics. Per a l’entitat, és la millor forma de conéixer el potencial i les capacitats de cadascú, i al tractar-se de pràctiques reals i no de substitucions encobertes, es produïx un efecte motivador per a ambdós parts.”

Galiana ha incidit que es tracta d’una experiència «molt positiva» que «posa de manifest l’excel»lent nivell de preparació i capacitat dels nostres estudiants, i, per tant, Caixa Ontinyent continuarà amb ella». Com a mostra, el fet que en este 2015 són ja 40 els estudiants que realitzen pràctiques en esta Caixa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí