Un cotxe en sentit contrari en l’autovia A-7 conduït per un home de 87 anys, causa del sinistre amb 5 morts

0
2350
Un dels cotxes implicats en l'accident múltiple.

Els cinc morts es van produir en els cotxes que van patir el primer impacte, dos en el causant, de 87 i 89 anys amb una tercera ferida, i tres joves ocupants del segon d’entre 18 i 21 anys

La Guàrdia Civil ha determinat que la causa de l’accident múltiple que ha causat la mort de cinc persones en quatre vehicles implicats, ha sigut que un dels cotxes circulava en sentit contrari per l’autovia A-7, conduït per un home de 87 anys, una de les víctimes mortals.

El sinistre es va produir a les 22,15h al quilòmetre 395’800 amb direcció a Alacant a l’altura de Roglà i Corberà, quan el cotxe, ocupat pel seu conductor, de 87 anys, i dues passatgeres, de 77 i 89 anys, va col·lidir frontalment contra un turisme que circulava correctament i aquest, al seu torn, estava ocupat pel seu conductor, de 20 anys, i tres passatgers, dos d’ells de 18 anys i l’últim de 21 anys d’edat.

Com a resultat de la col·lisió, tots dos turismes van quedar creuats, envaint part de la calçada. En aqueix moment, es produeix un nou impacte d’un tercer turisme conduït per un home, de 65 anys acompanyat d’una dona de 66 anys que va impactar contra el segon vehicle.

Finalment es produeix una tercera col·lisió. En aquesta ocasió, es tracta d’un turisme conduït per un home, de 37 anys, contra el primer dels vehicles causant de ll’accident.

A conseqüència de l’accident múltiple del primer cotxe va morir el conductor i la dona de 89 anys, quedant greument ferida la tercera ocupant de 77 anys. Del segon cotxe van morir tres ocupants, dos joves de 20 i 21 anys i una jove de 18 anys. En el tercer i quart vehicles els ocupants sols han resultat ferits amb caràcter lleu.

Tant les causes del sinistre vial, com el lloc pel qual pot haver accedit el vehicle, en sentit contrari, es troben en fase d’investigació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí