Un cas de coronavirus a l’hospital de Sagunt entre els nous detectats a la Comunitat Valenciana i que eleven el total a 8

0
4527
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, durant la roda de premsa

La consellera de Sanitat ha explicat que tots els afectats tenen símptomes lleus i que la confirmació dels casos indica que “les vies de detecció funcionen”

La Conselleria de Sanitat Universal ha informat de sis nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana que eleven a huit el total de persones infectades. Entre els nous casos hi ha una dona que es troba ingressada a l’hospital de Sagunt i que recentment havia viatjat a Milà.

La mateixa consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha sigut qui ha informat dels nous casos que són 2 a l’Hospital General de València, 2 a l’Hospital Clínic, 1 a l’Hospital de Sagunt i 1 a l’Hospital Doctor Pesset; estos se sumen al primer detectat a l’Hospital de la Plana de Castelló i un altre a l’Hospital Clínic.

Barcelo ha explicat que tots els afectats tenen símptomes lleus i que la confirmació dels casos indica que “les vies de detecció funcionen”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here