Últims dies per a inscriure’s a El Corte Inglés de Galotxa

0
1857
L'inscripció per a El Corte Inglés de Galotxa marxa a bon ritme

La competició més nombrosa de clubs de pilota valenciana, el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, tancarà demà dijous 20 de desembre el seu termini d’inscripció.

Els clubs més importants están confirmant ja les seues formacions per a aquesta competició. Com a principal novetat, serà en l’assemblea d’enguany de galotxa, prevista per al divendres 11 de gener, quan es tancaran els equips de cada categoria segons el seu nivell. De moment ja hi ha equips presentats de Beniparrell, Montserrat, Godelleta, Albuixech, Vinalesa, Albalat dels Sorells, Meliana, Foios, Moixent, Almussafes, Alberic, Alfara de la Baronia, Castelló de la Plana…

Cal recordar que el torneig compta amb tres grans grups de categories: les corresponents a carrer (que compta amb sis categories de competició, entre les quals destaca la de primera senior i juvenil), les de trinquet (que enguany serán cinc de nou), i les escolars (ja que hi ha competició per totes les xiquets de les escoles: cadets, infantils, alevins i benjamins). També cal destacar que la competició femenina, si s’acompleixen les previsions, passarà d’una categoría de competició a dos, facilitant que totes les dones que vulguen jugar a galotxa puguen fer-ho en partides el més nivellades possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here