Turisme la Costera instal·larà 17 miradors interpretatius als paratges d’interés natural i cultural de la comarca

0
4479
El Castell de Montesa serà un dels espais amb mirador.

Els miradors que s’instal·laran estaran situats estratègicament als paratges naturals i llocs emblemàtics

La marca turística Turisme la Costera, que s’acull dins del Pla Dinamització i Governança de la Mancomunitat la Costera-Canal, instal·larà diversos miradors interpretatius al llarg de la comarca amb l’objectiu de acostar i sensibilitzar a la població sobre el paisatge cultural.

Aquests punts d’observació oferiran una mostra simplificada del paisatge que inclouen mapes, fotografies, il·lustracions, textos explicatius i interpretatius i informació digital turística àmplia del territori a través de QR.

La importància d’aquests punts d’observació no sols radica en el fet que aprofiten el valor experiencial que té el paisatge, sinó que també potencien els recursos naturals, socials i turístics que el conformen.

Els miradors que s’instal·laran estaran situats estratègicament als paratges naturals i llocs emblemàtics i d’interès natural y cultural, implementats com una oferta unitària del conjunt dels miradors de la comarca. A més, cal destacar que els punts d’observació seran totalment accessibles i practicables.

Els miradors constaran de taules panoràmiques ovalades amb base de murets de pedra segons les característiques del terreny i serigrafiats amb el nom de cada poble.

En total, està previst que s’instal·len 17 miradors que estaran ubicats als següents paratges d’interés natural i cultural: Paratge natural de Barxeta, Paratge d´Alboi-El Genovés, Mirador al Puig de Lloc Nou d´En Fenollet, Belleveret- Castell de Xàtiva, Serreta del Calvari a la Llosa de Ranes, Ermita de Llanera de Ranes, Alt de la Carrasposa a Rotglà-Corberà, Riu Nou a l’Alcúdia de Crespins, Balcó de la Costera a Torrella, Paratge del Llavador de Cerdà, Horta de la Granja de la Costera, Zona verda del Riu Canyoles a Vallès, Pujada del Calvari a Novetlè, Paratge del Castell a Montesa, Paratge de les Ermites a Vallada, Paratge de les Alcusses a Moixent, Mirador del Palmito a la Font de la Figuera

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí