Turisme i Aielo de Malferit estudien vies de col·laboració per a promocionar la localitat, que serà en 2022 Capital Cultural Valenciana

0
1297
Francesc Colomer i Juan Rafael Espí.

Colomer ha visitat el Museu d’Història Local, la Col·lecció Museogràfica Permanent Elvira Aparicio i el Museu Nino Bravo de la localitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Aielo de Malferit, on s’ha reunit amb l’alcalde, Juan Rafael Espí, per a estudiar possibles vies de col·laboració per a impulsar turísticament la localitat.

L’alcalde d’Aielo de Malferit ha presentat al responsable de Turisme el projecte d’iniciatives culturals i artístiques per a l’any vinent, ja que Aielo de Malferit ostentarà la Capitalitat Cultural Valenciana en 2022.

Cal ressaltar que Aielo de Malferit defensarà en 2022 la Capitalitat Cultural Valenciana com a oportunitat per a promocionar turísticament la localitat mitjançant la posada en valor del patrimoni cultural, mediambiental i històric.

Després de la reunió amb l’alcalde, Colomer ha visitat el Museu d’Història Local, la Col·lecció Museogràfica Permanent Elvira Aparicio i el Museu Nino Bravo.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí